Το ηλεκτρονικό κατάστημα Miamossa ανήκει στην εταιρία Αφοί Τσέλιου & Σία Ο.Ε.

ΑΦΜ: 999927069

ΔΟΥ: Αγ. Παρασκευής

Διεύθυνση: Αγ. Ιωάννου 18-20, Αγ. Παρασκευή Τ.Κ. 15342, Αθήνα

Τηλέφωνα: 210 6007998 και κιν. 6947722524

Η δραστηριότητα της Εταιρίας μας ξεκίνησε το 2002 στην Αγία Παρασκευή, ως "φυσικό" κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ μόδας. Στον ευρύτερο χώρο όμως του εμπορίου και της κατασκευής κοσμημάτων είμαστε από το 1991, με την επωνυμία "Νεραϊδοχώρα",οπότε ανοίξαμε το πρώτο μας "φυσικό" κατάστημα στην αγορά της Αγ. Παρασκευής. Το 2011 φτιάξαμε τη Neraidochora.gr που αν και δεν ήταν online κατάστημα, "τρύπωσε" στις καρδιές πολλών διαδικτυακών πελατών και φίλων και έγινε σημείο αναφοράς ως μια διαφορετική παρουσία στο internet, όπου η αισθητική συνυπάρχει με τη λειτουργικότητα και την απλότητα.

Σιγά σιγά αποκτήσαμε πολύτιμη εμπειρία στις "απομακρυσμένες" πωλήσεις, την ασφαλή και γρήγορη αποστολή. Τα πολύ μικρά ποσοστά επιστροφών, η άριστη συνεννόηση με τους πελάτες και οι θετικές τους εντυπώσεις όταν λάμβαναν τα προϊόντα, μας έδωσαν τη δύναμη και την τεχνογνωσία για ένα ακόμη βήμα. Έτσι φτιάχθηκε το Miamossa.gr, ένα e-shop που θα θέλαμε να συνδυάζει τις πιο "αυτοματοποιημένες" διαδικασίες με την προσωπική εξυπηρέτηση, την οποία όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σαν οδηγό στη δουλειά μας.

Απώτερος στόχος είναι μέσα από το δικό σας feedback, να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, κάτι που θα εξελίσσεται διαρκώς στο χρόνο. Εκείνο όμως που είναι ήδη εδραιωμένο, είναι η άρτια και ασφαλής εξυπηρέτησή σας, για την οποία εγγυάται η εμπειρία και παρουσία μας τόσο στο χώρο του εμπορίου, όσο και στο Διαδίκτυο.

Newsletter

 


 

Quick contact
Αφήστε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • 210 6007998
  • Maestro
  • Master Cart
  • Paypal
  • Visa